Máte rádi příběhy?

“Na jaře 2018 mi na stole zazvonil telefon. Představila se mi v něm zaměstnankyně Belgické ambasády v Praze. Požádala mne, zda bych si neudělal čas na reprezentanta jedné tradiční rodinné firmy z Antverp. Svolil jsem a za pár dní mne navštívil sympatický a stále usměvavý Christoph – zástupce firmy Rombouts. Na kávovaru, který si donesl, mi připravil tak vynikající kávu, jakou jsem do té doby nepil.

Následovala poutavá prezentace, která mne přesvědčila, že právě to chceme pro naše zákazníky.”

Mgr. Tomáš Israel
obchodní ředitel

Proč dát šanci kávě Rombouts?

Založeno 1896

Značka s historií.

ROMBOUTS 1896

Tato dodnes rodinná firma z Antverp má za sebou úctyhodnou historii.

A neustále upřednostňuje kvalitu před kvantitou.

Excluzivní zákazníci.

Přidejte se i vy.

Zákazníci sami jsou vizitkou firmy.

ROMBOUTS si zvolili díky své kvalitě:

  • Michelinské restaurace
  • Belgický královský dvůr.
  • Letecká společnost BRUSSELS AIRLINES.
  •  … a co vy?

Papírové pody.

Ekologické a zdraví nezávadné.

Papírové pody mají spoustu výhod.

  • Jsou šetrné k životnímu prostředí.
  • Neuvolňují se z nich mikroplasty.
  • Vždy po otevření kapsle s podem vás ovane neodolatelná vůně čerstvé kávy.

V čem tkví ten úspěch?

Je to v postupu pražení.

ROMBOUTS klade důraz na kvalitu své kávy. Ne na objem.

Po pečlivém výběru zrn následuje pražení. Oproti velkým hráčům na trhu, kteří chrlí tuny káv a praží ji 60 až 90 vteřin, ROMBOUTS tento proces prodlužuje na 16 až 20 minut. Kávové zrno je díky tomu rovnoměrně propečené.

Připravte si espresso jako profesionální barista.

Základním pravidlem, které dodržuje každý správný barista, je, že nejprve dávku 7g kávy zpresuje pod vysokým tlakem a následně z ní připraví espresso.

Rombouts se tímto postupem inspiroval a připravil jednoduchá zařízení, která vám ve třech krocích připraví stejně kvalitní kávu.

Nabízíme jednoduché a kvalitní kávovary.