Máte rádi příběhy?

“Na jaře 2018 mi na stole zazvonil telefon. Představila se mi v něm zaměstnankyně Belgické ambasády v Praze. Požádala mne, zda bych si neudělal čas na reprezentanta jedné tradiční rodinné firmy z Antverp. Svolil jsem a za pár dní mne navštívil sympatický a stále usměvavý Christoph – zástupce firmy Rombouts. Na kávovaru, který si donesl, mi připravil tak vynikající kávu, jakou jsem do té doby nepil.

Následovala poutavá prezentace, která mne přesvědčila, že právě to chceme pro naše zákazníky.”

Mgr. Tomáš Israel
obchodní ředitel

Proč dát šanci kávě Rombouts?

Na trhu od roku 1896

Tato dodnes rodinná firma z Antverp má za sebou úctyhodnou historii.

Od roku 1896 získala spoustu důležitých zkušeností a kontaktů. Vybudovala si pevné a respektované místo na trhu.

A stále se drží své filozofie: Upřednostňuje kvalitu před kvantitou.

Prestižní zákazníci

O kvalitě jakéhokoliv podnikání vždy nejlépe vypovídají samotní zákazníci. A v tomto směru se má ROMBOUTS čím chlubit. Patří mezi ně například:

  • Michelinské restaurace.
  • Belgický královský dvůr.
  • Letecká společnost BRUSSELS AIRLINES.
  • … a co vy? Přidáte se také?

V čem je to tajemství úspěchu?

Ve způsobu pražení.

ROMBOUTS klade důraz na kvalitu své kávy. Ne na objem.

Po pečlivém výběru zrn následuje pražení. Oproti velkým hráčům na trhu, kteří chrlí tuny káv a praží ji 60 až 90 vteřin, ROMBOUTS tento proces prodlužuje na 16 až 20 minut. Kávové zrno je díky tomu rovnoměrně propečené.

100% ekologické!

Firma Rombouts je odpovědná k životnímu prostředí. Rozhodla se zajít v tomto směru dále než konkurence.

Kapsle i pody vyrábí z papíru.

  • Jsou šetrné k životnímu prostředí.
  • Jsou 100% recyklovatelné v přírodě.
  • Neuvolňují se z nich mikroplasty.
  • Fungují jako filtr.

Navíc přináší zákazníkům další zážitek. Vždy po otevření kapsle s podem vás ovane neodolatelná vůně čerstvé kávy. To plastové ani hliníkové kapsle neumožňují.

Sami si dokážete připravit kávu, jako profesionální barista.

Základním pravidlem, které dodržuje každý správný barista, je, že nejprve dávku 7g kávy zpresuje pod vysokým tlakem a následně z ní připraví espresso.

Rombouts se tímto postupem inspiroval a připravil jednoduchý kávovar, který vám ve třech krocích připraví stejně kvalitní kávu.